Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Aschaffenburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aschaffenburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aschaffenburg miniguide

Leiebil Aschaffenburg

Bilutleie Aschaffenburg

Aschaffenburg i Tyskland, som har ca. 70.000 innbyggere, ligger nordvest i den sør-tyske delstaten Bayern – ved elva Main. På begynnelsen av 1800-tallet utgjorde byen en kort periode et eget fyrstedømme.

Aschaffenburg blir ofte kalt ”Tor zum Spessart” (”porten til Spessart”) – som er en rundt 500 meter høy åsrekke, der det finnes to populære naturparker.

Byens tidligste historie starter i romersk oldtid, men den har flere ganger siden middelalderen vært utsatt før store ødeleggelser – først under 30-årskrigen på 1600-tallet, dernest under 2. verdenskrig.

En av Aschaffenburgs store attraksjoner er Schloss Johannisburg – oppført i perioden 1607-1614 – som ligger i et idyllisk parkområde. En annen populær severdighet er det 30 meter lange bypalasset Schönburger Hof, oppført mellom 1673 og 1681, og som i dag bl.a. huser et naturvitenskapelig museum.

Nærmeste internasjonale flyplass er Frankfurt Flyplass i Frankfurt-am-Main, som ligger ca. 46 km. Nordvest for Aschaffenburg.

Norsk bokmål