Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Aschaffenburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aschaffenburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aschaffenburg miniguide

Leiebil Aschaffenburg
Bilutleie Aschaffenburg

Aschaffenburg i Tyskland, som har ca. 70.000 innbyggere, ligger nordvest i den sør-tyske delstaten Bayern – ved elva Main. På begynnelsen av 1800-tallet utgjorde byen en kort periode et eget fyrstedømme.

Aschaffenburg blir ofte kalt ”Tor zum Spessart” (”porten til Spessart”) – som er en rundt 500 meter høy åsrekke, der det finnes to populære naturparker.

Byens tidligste historie starter i romersk oldtid, men den har flere ganger siden middelalderen vært utsatt før store ødeleggelser – først under 30-årskrigen på 1600-tallet, dernest under 2. verdenskrig.

En av Aschaffenburgs store attraksjoner er Schloss Johannisburg – oppført i perioden 1607-1614 – som ligger i et idyllisk parkområde. En annen populær severdighet er det 30 meter lange bypalasset Schönburger Hof, oppført mellom 1673 og 1681, og som i dag bl.a. huser et naturvitenskapelig museum.

Nærmeste internasjonale flyplass er Frankfurt Flyplass i Frankfurt-am-Main, som ligger ca. 46 km. Nordvest for Aschaffenburg.