Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Frankfurt Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Frankfurt Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Frankfurt Lufthavn miniguide

Leiebil Frankfurt Lufthavn

Bilutleie Frankfurt Lufthavn

Frankfurt am Main Flyplass (FRA) ligger 12 km sørvest for sentrum av Frankfurt i Tyskland. Det fins gode buss- og togforbindelser mellom Frankfurt og flyplassen. Det er bilutleiefirma både på terminal 1 og 2, disse er National Alamo, Hertx, Sixt, Avis.Dollar, Trifty, Enterprise og Europcar.

Rundt 52 millioner passasjerer besøkte Frankfurt Lufthavn i 2006 noe som gjør den til den største i Tyskland og den 3. største i Europa. Det er den travleste flyplassen i Europa når det gjelder cargo-trafikk. Fra Frankfurt kan en reise direkte til de fleste destinasjoner over hele verden. Den er hovedbase for Air India, Condor Flugdienst og Lufthansa. En ny terminal sto ferdig i 2007.

Frankfurt Lufthavn har et omfattende utvalg av spise- og drikkesteder og hele 130 forskjellige butikker hvor noen av dem befinner seg i et shoppingsenter som ble åpnet i juli 2009. Blant fasilitetene er banker, trådløst internett, businessenter, VIP-lounge, lekeplasser for barn, apotek og legesenter. The Sheraton Hotel er linket til terminal 1, og det fins et 20-talls hoteller like i nærheten som det går shuttle-busser til.

Norsk bokmål