Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Augsburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Augsburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Augsburg miniguide

Leiebil Augsburg
Bilutleie Augsburg

Augsburg, som har ca. 264.000 innbyggere, ligger ved elva Lech i den sørlige delen av den tyske delstaten Bayern i Tyskland. Den ble grunnlagt allerede i år 15 f.Kr. av keiser Augustus (som den også er oppkalt etter). Senere hadde byen en viktig funksjon både i det tysk-romerske riket og under reformasjonen siden det var her det bekjennelsesskriftet som dannet grunnlaget for den lutherske kirken, ble undertegnet (Den augsburgske konfesjon, 1530).

Historien har gjort Augsburg til en berømt kulturby, og det er stadig mange severdigheter som lokker turistene hit – bl.a. det praktfulle rådhuset fra 1615. Også det gamle fattigkvarteret Fuggerei – etablert i 1516 som verden første sosialboliger – er et populært besøksmål. Her ble komponisten Wolfgang Amadeus Mozarts far født, og ”Haus Mozart” er i dag museum.

Andre mye besøkte attraksjoner i Augsburg er det 70 m høye tårnet Perlachturm (med sin opprinnelse på 900-tallet), klosterkirken St. Ulrich und Afra og det kjente marionettetateret Augsburger Puppenkirche.

Nærmeste internasjonale flyplass er München Flyplass, ca. 70 km sørøst for Augsburg.