Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie München Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i München Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

München Lufthavn miniguide

Leiebil München Lufthavn
Bilutleie München Lufthavn

Munich Franz Josef Strauss Flyplass (MUS) ligger 28 km sørøst for München. Det går både buss og tog mellom flyplassen og München. De bilutleieselskapene som befinner seg på flyplassen er Hertx, Sixt, Budget, Europcar, National Alamo og Terstappen.

Rundt 35 millioner passasjerer besøkte München Lufthavn i 2008. Den er hovedbase for Lufthansa, Air Berlin og Ausburg Airlines. Munchen har direkteruter til byer i de fleste verdensdelene inkludert populære reisemål som Alicante, Barcelona og Murcia.Lufthansa alene betjener 60 forskjellige destinasjoner over hele verden. I 2009 fikk den Skytrax pris for å være den 2. beste flyplassen i Europa og den 5. beste i verden.

München Lufthavn har et veldig bra utvalg av kafeer, snackbarer, restauranter og butikker med mer enn 130 butikker og 40 barer, kafeer og restauranter. Andre fasiliteter er et medisinsk senter, apotek, tannlege, lek rom for barn, dusj, trådløst internett, VIP-lounge, postkontor, bank, vaskeservice og et stort businessenter. Det er et hotell ved flyplassen som heter Kempinski Hotell Lufthavn München.