Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Berlin Schönefeld Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Berlin Schönefeld Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Berlin Schönefeld Lufthavn miniguide

Leiebil Berlin Schönefeld Lufthavn

Bilutleie Berlin Schönefeld Lufthavn – Foto: © David Herrmann

 

Berlin Schoenefeld Lufthavn (SXF) befinner seg i nærheten av Schönefeld i Brandenburg 18 km sørøst for Berlin. Det er både gode tog- og bussforbindelser mellom flyplassen og Berlin. De bilutleieselskapene som tilbyr sin service på flyplassen er Hertz, Sixt, Budget, National-Alamo, Europcar og Avis.

Flyplassen er nå under et stort ombyggingsprosjekt. Fra 2011 vil den kalles Berlin-Brandenburg Internasjonale Flyplass og være den eneste flyplassen i Berlin noe som betyr at Berling Tegel Lufthavn skal stenge. 6,6 millioner passasjerer var innom Berlin Schoenefeld Lufthavn i 2008. Den er hovedbase for EasyJet og Germanwings. Den har i dag 4 terminaler hvor terminal A er den største og viktigste.

Schönefeld Lufthavn har et godt utvalg av butikker og restauranter, de aller fleste ligger i Terminal A, TaxFree butikken finnes kun i Terminal D. Andre fasiliteter er førstehjelp, lekerom for barn, babyrom, bank, postkontor og businessenter. Hotell Albergo, ligger 1 km fra flypassen, mens Holiday Inn Schönefeld Lufthavn og Flyplass Hotell Berlin-Schönefeld befinner seg 2 km fra flyplassen.