Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bernburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bernburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bernburg miniguide

Leiebil Bernburg
Bilutleie Bernburg

Bernburg, som ligger ved elva Saale, er administrativt sentrum i regionen Salzkreis i den sentrale, tyske delstaten Sachsen-Anhalt. Byen har ca. 32.000 innbyggere.

Bernburg ble negativt kjent etter 2. verdenskrig, da det ble offentliggjort at byen hadde vært åsted for et bestialsk og planlagt massedrap på handikappede og psykisk syke mennesker. Et såkalt ”euthanasi-institutt” hadde vært i funksjon på byens psykiatriske sykehus i årene 1940-43. I dag er det samme sykehuset omdannet til et minnemuseum for ofrene (Gedänknis Bernburg).

Bernburgs sørste attraksjon er det imponerende renessanseslottet Schloss Bernburg, som strekker sine historiske røtter helt tilbake til år 961. En annen populær severdighet er kirken St. Stefani, som opprinnelig ble oppført i 964, men som fikk sitt nåværende utseende i 1150.

Nærmeste internasjonale flyplass er Leipzig-Halle Flyplass, som ligger ca. 74 km sørøst for Bernburg.