Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Leipzig Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Leipzig Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leipzig Lufthavn miniguide

Leiebil Leipzig Lufthavn
Bilutleie Leipzig Lufthavn – Foto: © Lumu

Leipzig-Altenburg Lufthavn (AOC) befinner seg 6 km sørøst for Altenburg og 42 km sør for Leipzig i staten Turingen. Det går busser mellom flyplassen og de to byene. Europcar og Hertz er de to bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen.

139.593 passasjerer besøkte Leipzig Lufthavn i 2007. Ryanair kjører til 3 internasjonale destinasjoner, det er Barcelona, Alicante og London. Ryanair er det eneste selskapet som flyr regulære ruter hele året, mens det fins noen charterruter. Det fins også en annen flyplass i nærheten av Leipzig, det er Leipzig/Halle Flyplass.

Det fins en restaurant og en butikk på Leipzig Lufthavn. Andre fasiliteter er minibank og turistinformasjon. Det er ingen hoteller på flyplassen.