Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hannover

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hannover inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hannover miniguide

Leiebil Hannover

Bilutleie Hannover

Hannover – som har 523.000 innbyggere (2008) – ligger i den nordlige delen av Tyskland, ved elva Leine, og er hovedstad i delstaten Niedersachsen.

Hannover er en kjent messe- og kongressby, og har dessuten et rikt kulturliv med utallige museer, kunstgallerier, opera, teater og konsertscener. I tillegg er byen et viktig jernbaneknutepunkt.

Hannover ble grunnlagt på 900-tallet, og i Altstadt  – gamlebyen – finnes flere historiske severdigheter, bl.a. en rekke bygninger fra middelalderen.

Noen av byens mest populære turistattraksjoner er «Landesmuseum Hannover» (delstatmuseum med utstilling av kunst, arkeologi og etnologi), «Sprengel Museum Hannover» (kunstmuseum med verk fra 1900-tallet), Operahaus fra 1845, det gamle rådhuset fra 1500-tallet, Marktkirche (fra 1300-tallet), det nye rådhuset fra 1913 med sin vakre hage, Slottet Landestrost fra 1573 – samt både en botanisk og en zoologisk hage.

Sommerstid er det gode bademuligheter ved den kunstige innsjøen Maschsee – med  flott sandstrand og muligheter for vannsportsaktiviteter.

Byen har egen flyplass – Hannover Flyplass – som ligger 12 km nord for sentrum.

Norsk bokmål