Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Köln

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Köln inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Köln miniguide

Leiebil Köln
Bilutleie Köln

Köln ligger i vestre del av Tyskland, ved elva Rhinen, og er den største byen i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har omlag 1 million innbyggere (2008) – og regner man med forstedene, stiger folketallet til 1,8 millioner.

Köln har en av Tysklands viktigste innlandshavner, og er dessuten det økonomiske, kulturelle og historiske sentrum i Rhinlandet.

En av landets mest besøkte turistattraksjoner ligger i byen – Kölnerdomen – som ble påbegynt i 1248 og sto ferdig i 1880. Kölnerdomen er det største gotiske kirkebygg i Nord-Europa, og er 157 meter høy. Bygningen står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Köln har over 30 museer, bl.a. Det romersk-germanske museum med sine arkeologiske kulturminner, som viser byens rolle som viktig handelsby i det romerske riket.

Andre kjente museer og turistattraksjoner i Köln er den 148 meter høye skyskraperen «KölnTurm», Gross St. Martin-kirken fra 1200-tallet, Rådhuset fra 1569 i renessansestil, Museum Ludwig (kunstmuseum med utstilling av samtidskunst og popkunst), Det Kulturhistoriske Museum, Fotografimuseet, Bymuseet – samt Wallraf-Richartz Museum, et kunstmuseum med utstilling av malerier, skulpturer og grafikk fra middelalderen og fram til i dag.

Byens internasjonale flyplass – Köln/Bonn Flyplass – ligger 16 km sørøst for sentrum.