Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Köln

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Köln inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Köln miniguide

Leiebil Köln

Bilutleie Köln

Köln ligger i vestre del av Tyskland, ved elva Rhinen, og er den største byen i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har omlag 1 million innbyggere (2008) – og regner man med forstedene, stiger folketallet til 1,8 millioner.

Köln har en av Tysklands viktigste innlandshavner, og er dessuten det økonomiske, kulturelle og historiske sentrum i Rhinlandet.

En av landets mest besøkte turistattraksjoner ligger i byen – Kölnerdomen – som ble påbegynt i 1248 og sto ferdig i 1880. Kölnerdomen er det største gotiske kirkebygg i Nord-Europa, og er 157 meter høy. Bygningen står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Köln har over 30 museer, bl.a. Det romersk-germanske museum med sine arkeologiske kulturminner, som viser byens rolle som viktig handelsby i det romerske riket.

Andre kjente museer og turistattraksjoner i Köln er den 148 meter høye skyskraperen «KölnTurm», Gross St. Martin-kirken fra 1200-tallet, Rådhuset fra 1569 i renessansestil, Museum Ludwig (kunstmuseum med utstilling av samtidskunst og popkunst), Det Kulturhistoriske Museum, Fotografimuseet, Bymuseet – samt Wallraf-Richartz Museum, et kunstmuseum med utstilling av malerier, skulpturer og grafikk fra middelalderen og fram til i dag.

Byens internasjonale flyplass – Köln/Bonn Flyplass – ligger 16 km sørøst for sentrum.

Norsk bokmål