Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Köln Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Köln Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Köln Lufthavn miniguide

Leiebil Köln Lufthavn
Bilutleie Köln Lufthavn

Köln Bonn Lufthavn befinner seg 15 km sørøst for Köln og 16 km nordøst for Bonn. Både tog og buss er gode transportmidler for å komme seg mellom flyplassen og byene. Bilutleiefirmaene Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz and Sixt befinner seg i terminal 1 i ankomstområde D.

10,47 millioner passasjerer besøkte flyplassen i 2006. Den er hovedbase for Germanwings og TUIfly. På grunn av etableringen av mange lavprisselskaper økte antall passasjerer med over 40 prosent fra 2002 til 2003. Fra flyplassen går det rutefly til rundt 32 ulike destinasjoner i Europa, Afrika og Midt-Østen i tillegg til charterflyene. Flyplassen har 2 terminaler som det går shuttle-buss imellom.

Utvalget av butikker, restauranter, kafeer og barer er godt på Köln Bonn Lufthavn. Andre fasiliteter er minibank, frisør, postkontor, reisebyrå, apotek, førstehjelp og konferansesenter. Det ligger et hotell på flyplassen, det er The Holiday Inn Cologne-Bonn Flyplass.