Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bocholt

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bocholt inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bocholt miniguide

Leiebil Bocholt
Bilutleie Bocholt

Bocholt ligger i regionen Borken i den nordvest-tyske delstaten Nordrhein-Westfalen – bare 4 km fra den nederlandske grensen. Byen, som fikk sine kjøpstadsrettigheter i 1222, har ca. 75.000 innbyggere.

Bocholt er først og fremst kjent som en industriby – og fram til de aller siste årene er det tekstilindustrien som har vært byens økonomiske ”motor”. En av attraksjonene er da også Das Textilmuseum Bocholt. Det finnes for øvrig også et mer generelt håndverksmuseum i byen.

Av arkitektoniske severdigheter må særlig de sengotiske kirkene St. Agneskapelle og St. Georg-Kirche nevnes (begge oppført på 1400-tallet). Den mest kjente profane bygningen er det gamle rådhuset i nederlandsk renessansestil fra 1620-årene. Det er i dag erstattet av et nytt, moderne rådhus – og har derfor først og fremst representative funksjoner, i tillegg til at det er den mest besøkte turistattraksjonen i Bocholts historiske sentrum.

Nærmeste større flyplass er Flyplass Weeze (Flughafen Niederrhein), ca. 42 km sørvest for Bocholt.