Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bochum

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bochum inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bochum miniguide

Leiebil Bochum

Bilutleie Bochum

Bochum er en by i delstaten Nordrhein-Westfalen –  i vestre del av Tyskland. Byen har 380.500 innbyggere (2008), og ligger Ruhr-området, mellom byene Essen og Dortmund.

Bochum ble grunnlagt på 1300-tallet, og har i dag flere historiske attraksjoner. På nordbredden av elva Ruhr finnes to slott fra middelalderen, og byens eldste kirke  – «Prostikirken St. Peter und Paul»- har mange besøkende. Kirken slik den fremstår i dag ble oppført i 1547 –  på ruinene av en mye eldre kirke som brant ned i 1517.

Bochum er kjent for sitt Bergverksmuseum, som ligger nord for sentrum. Dette gruvemuseet er også en populær turistattraksjon –  med 400.000 besøkende årlig.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Rådhuset fra 1931, Jernbanemuseet (i bydelen Dahlhausen), Schauspielhaus Bochum – et av de største og mest prestisjetunge teatrene i Tyskland samt byens Planetarium.

Kunstmuseet «Bochum Museum» er også verdt et besøk – med sin flotte samling av tysk kunst etter 1945, og internasjonal kunst fra 1900-tallet.

Nærmeste flyplass er Dortmund Flyplass, som ligger 30 km øst for Bochum.

Norsk bokmål