Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bochum

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bochum inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bochum miniguide

Leiebil Bochum
Bilutleie Bochum

Bochum er en by i delstaten Nordrhein-Westfalen –  i vestre del av Tyskland. Byen har 380.500 innbyggere (2008), og ligger Ruhr-området, mellom byene Essen og Dortmund.

Bochum ble grunnlagt på 1300-tallet, og har i dag flere historiske attraksjoner. På nordbredden av elva Ruhr finnes to slott fra middelalderen, og byens eldste kirke  – «Prostikirken St. Peter und Paul»- har mange besøkende. Kirken slik den fremstår i dag ble oppført i 1547 –  på ruinene av en mye eldre kirke som brant ned i 1517.

Bochum er kjent for sitt Bergverksmuseum, som ligger nord for sentrum. Dette gruvemuseet er også en populær turistattraksjon –  med 400.000 besøkende årlig.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Rådhuset fra 1931, Jernbanemuseet (i bydelen Dahlhausen), Schauspielhaus Bochum – et av de største og mest prestisjetunge teatrene i Tyskland samt byens Planetarium.

Kunstmuseet «Bochum Museum» er også verdt et besøk – med sin flotte samling av tysk kunst etter 1945, og internasjonal kunst fra 1900-tallet.

Nærmeste flyplass er Dortmund Flyplass, som ligger 30 km øst for Bochum.