Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bottrop

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bottrop inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bottrop miniguide

Leiebil Bottrop
Bilutleie Bottrop

Bottrop ligger lengst nord i Ruhr-distriktet i vestre del av Tyskland, og tilhører delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen ligger ved elven Emscher, og har omlag 120.000 innbyggere (2007).

Bottrop er et viktig jernbaneknutepunkt, og er kjent for sin kullgruvedrift – som startet på 1860-tallet. Byen har flere attraktive kultur- og fritidstilbud, med bl.a. Bottorp Alpincenter – som har verdens lengste innendørs skibakke.

Et av byens landemerker er Tetraeder, den 50 meter høye stålkonstruksjonen fra 1995.

Andre turistattraksjoner i Bottorp er: Rådhuset fra 1910, flere historiske kirker – deriblant Martinskirche fra 1884, Movie Park – film og underholdningspark for hele familien samt Schloss Beck  – et barokkslott fra 1700-tallet – som i dag blir drevet som en liten fornøyelsespark.

Byen har ellers flere museer, bl.a. Josef Albers Museum med kunstutstillinger og lokalhistoriske utstillinger. I tillegg finnes flere parker og rekreasjonsområder, gode shoppingmuligheter og flere utelivssteder.

Nærmeste flyplass er Düsseldorf Internasjonale Flyplass, som ligger 46 km sør for Bottorp.