Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Düsseldorf Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Düsseldorf Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Düsseldorf Lufthavn miniguide

Leiebil Düsseldorf Lufthavn
Bilutleie Düsseldorf Lufthavn – Foto: © Alexander Nieswandt

Düsseldorf Lufthavn (DUS) ligger 8 km nord for Düsseldorf i Tyskland. Rundt 350 forskjellige tog stopper hver dag på jernbanestasjonen på Düsseldorf Lufthavn. Det går også an å komme seg til sentrum med buss. De bilutleiefirmaene som er til stede på flyplassen er National Alamo, Hertx, Sixt, Avis og Europcar.

Med 17,8 millioner passasjerer i 2009 er det den 3. største flyplassen i Tyskland etter antall passasjerer. Fra Düsseldorf kan en reise direkte til rundt 180 forskjellige destinasjoner. Flyplassen er hovedbase for Lufthansa og Air Berlin.

Det er nok av restauranter, kafeer og barer å velge imellom på Düsseldorf Lufthavn, og det fins også mange butikker. Andre fasiliteter er trådløst internett, førstehjelp, babyrom, tannlege, apotek, bønnerom, bank og et stort konferansesenter med 24 velutstyrte konferanserom. Sheraton Düsseldorf Flyplass Hotel ligger på selve flyplassen.