Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dachau

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dachau inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dachau miniguide

Leiebil Dachau
Bilutleie Dachau

Dachau ligger i Sør-Tyskland ved elven Amper – et par kilometer fra München, og tilhører delstaten Bayern. Dachau har 41.000 innbyggere (2008), og er en industriby.

Dachau har et rikt kulturliv, og i Gamlebyen ligger historiske bygninger, museer og kunstgallerier.

En stor turistattraksjon i byen er Dachau Slott fra 1700-tallet, som ligger på en høyde. Slottet er åpent for publikum, og stedet er omgitt av vakre hager.

Andre severdigheter i byen er den katolske kirken St. Jakob fra 1625 – med sitt 44 meter høye tårn fra 1678, Vanntårnet fra 1910 og «Neue Gallerie Dachau» – byens galleri med utstilling av samtidskunst.

Dachau konsentrasjonsleir var den første leiren i Tyskland – påbegynt i 1933. Minst 190.000 fanger døde her under de 13 årene stedet var operativt, og sammen med konsentrasjonsleiren i Auschwitz har Dachar blitt et symbol på nazistenes konsentrasjonsleirer. Leiren har i dag et minnesmerke, og stedet besøkes av mer enn 600.000 årlig.

Nærmeste flyplass er München Flyplass, som ligger 30 km nordøst for Dachau.