Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie München

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i München inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skal du på ferie til München, og trenger leiebil? Det er populært å leie bil i Sør-Tyskland, slik at man enkelt kan komme seg rundt i regionen på egen hånd. Ved å sammenligne priser på leiebil fra flere selskaper, vil man lettere finne ekstra gode bilutleie-tilbud. Ankommer du den internasjonale flyplassen i München, vil det være mest praktisk å hente leiebilen her. Det er også mulig å hente leiebilen i bysentrum, dersom dette er mer ønskelig.

München miniguide

Leiebil München
Bilutleie München

München ligger i den sørøstre delen av Tyskland, ved elva Isar, og er hovedstad i delstaten Bayern. Byen har 1,5 millioner innbyggere (2023), og er den 3. største byen i landet etter Berlin og Hamburg.

München ble grunnlagt i 1158, og er i dag et viktig handelssentrum og trafikknutepunkt. I tillegg har byen landets største universitet, og er kjent for sine vitenskapelige og tekniske museer. «Deutsches Museum» er Europas største tekniske museum, med interaktive utstillinger for hele familien.

München opplever en stor turisttilstrømning, og gamlebyen med sine bygninger fra middelalderen er en av de mest populære severdighetene. Her kan man se «Alter Hof» – en tidligere kongelig residens fra 1253, Rådhuset i nygotisk stil fra 1867 – 1908 (med sitt berømte klokkespill), samt «Frauenkirche» fra 1271 – med sine to tårn på 99 meter, der det ene er åpent for publikum.

München har også flere barokk- og rokokkobygninger fra 1600- og 1700-tallet – deriblant Theatinerkirche, fyrsteslottet Residenz og det vakre sommerslottet Nymphenburg fra 1674.

Byen har en rekke teatre, operahus, museer og kunstgallerier. Det gamle-, Det nye-, og Det moderne Glyptothek er de tre mest kjente kunstmuseene – med utstilling fra ulike tidsepoker.

Andre severdigheter som kan besøked med leiebil i München er teatermuseet, «Englischer Garten» (et av de største parkanlegg i verden – anlagt på slutten av 1700-tallet), BMW-museet, zoologisk- og botanisk hage, samt Olympiatårnet – et 291 meter høyt tv-tårn, bygget i 1968. Besøkende kan komme opp i tårnet, der det finnes en utsiktsplattform 171 meter over bakken, samt en roterende restaurant.

Leiebilguiden.no tilbyr billig bilutleie på flere steder i sentrum av München og ved München lufthavn. Benytt vår brukervennlige søkemotor og få tilgang til billige priser og tilgjengelige leiebiler i løpet av få sekunder. Etter bestilling vil du raskt motta en bekreftelse på bestillingen og fra hvilken bilutleietilbyder du skal henvende deg hos.

Flyplass

Byens internasjonale flyplass –  München Airport (MUC) –  ligger 29 km nordøst for sentrum, og kalles også for Franz Josef Strauss Airport. En rekke bilutleiefirmaer har sine kontorer ved ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Enterprise, Europcar, Sixt og Rent a Terstappen. Enten du leter etter en kompakt leiebil for bykjøring, en luksuriøs sedan for forretningsmøter, eller en romslig SUV for familieturen, har vi alternativene som passer dine behov.

Trafikk

München er et trafikknutepunkt, og 6 motorveier passerer byen. Delstaten har gode veier og tilfredsstillende skilting. I tillegg til motorveier finnes små romantiske landeveier i naturskjønne omgivelser.

Skal man kjøre med leiebil inn i München sentrum, bør man være forberedt på relativt stor trafikk og kødannelse – spesielt i rushtiden. Det kan også være en utfordring å finne ledig gateparkering i sentrum, men byen har store parkeringsanlegg langs motorveien litt utenfor sentrum. Herfra kan man ta buss videre til sin destinasjon. Det er også flere P-hus i München sentrum, og en rekke hoteller tilbyr gjesteparkering.

Kjøretips med leiebil

Med leiebil i München har man mulighet til å ta hyggelige utflukter og se mer av delstaten. Det er også populært å kjøre til Salzsburg i Østerrike, som ligger 144 km sørøst for München. Den berømte komponisten Mozart ble født i Salzburg, og her kan man besøke hans hjem, som er omgjort til museum. Også festningen “Hohensalzburg” fra 1077 er en stor turistattraksjon. Festningen ligger på en høyde over byen, og mottar omlag 1 million besøkende årlig.

Et annet tips med leiebil er å ta en dagstur til Rothenburg ob der Tauber, som er en av Europas best bevarte byer fra middelalderen. Byen ligger 248 km nordvest for München – rett ved motorvei A7.

En del av gamlebyen ble ødelagt under 2. verdenskrig, men har blitt gjennoppbygd.

Rothenburg ob der Tauber har omlag 11.000 innbyggere, og er en romantisk by med bymurer fra 1200-tallet, trange gater og smug samt flotte bindingsverkshus. Ved torget kan man se Rådhuset med sitt 52 meter høye tårn – der besøkende har adgang. Fra toppen av tårnet får man en fantastisk panoramautsikt over byen og omegn. En annen populær severdighet like i nærheten er St. Jakobs-kirken fra 1400-tallet. Gamlebyen står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Det berømte slottet Neuschwanstein er også et svært populært utfluktsmål med leiebil i München. Slottet ligger i naturskjønne omgivelser 126 km sørvest for München, og ble påbegynt i 1868. Neuschwanstein minner om et eventyrslott med sine vakre spir og tårn, og mottar 1,4 millioner besøkende årlig.