Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Darmstadt

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Darmstadt inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Darmstadt miniguide

Leiebil Darmstadt
Bilutleie Darmstadt

Darmstadt ligger sørvest i Tyskland, og tilhører delstaten Hessen. Byen har omlag 142.800 innbyggere (2009), og er kjent for sitt varierte kulturliv, sin allsidige industri samt byens mange bygninger i jugendstil. Darmstadt er også sete for europeisk romforskning.

Louisenplatz er byens største torg –  der den 33 meter høye statuen Langer Ludwig står. Statuen er byens mest kjente landemerke, og en stor turistattraksjon.

Også kunstnerkolonien på Mathildenhöhe er en av Darmstadts største severdigheter. Mathildenhöhe ligger på en høyde, og her finnes det 48 meter høye tårnet «Hochzeitsturm» – «Bryllupstårnet», den russiske kirke fra 1897 med sine gyldne kupler, parkanlegg og kunstmuseum.

Andre severdigheter i Darmstadt er: Residenzschloss (slott) fra 1500-tallet med slottsmuseum, Vanntårnet «Wasserturm» med restaurant og kunstgalleri, den botaniske hage samt Vivarium dyrepark.

Darmstadt har ellers gode shoppingmuligheter og et yrende uteliv.

Nærmeste internasjonale flyplass er Frankfurt Flyplass, som ligger 25 km nord for Darmstadt.