Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dresden Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dresden Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dresden Lufthavn miniguide

Leiebil Dresden Lufthavn
Bilutleie Dresden Lufthavn

Dresden Lufthavn (DRS), formelt kalt Flughafen Dresden-Klotzsche, ligger i Klorzsche 9 km nord for Dresden i Tyskland. Det går både buss og undergrunnsbane mellom flyplassen og Dresden. Det fins 4 bilutleiefirma på flyplassen, det er Avis, Europcar Hertz og Sixt.

1,860,364 passasjerer var innom flyplassen i 2008. Det militære har spilt en stor rolle på Dresden lufthavn, den har både vært brukt av nazistene under 2. verdenskrig og som utdanningssenter for den Sovjettiske hæren.  Det er Air Berlin som betjener flest destinasjoner fra Dresden,

Dresden Lufthavn har 5 forskjellige restauranter, barer og kafeer. Den kan tilby 8 forskjellige butikker, alt fra supermarked til smykkebutikk og taxfree. Andre fasiliteter er massasjestoler, frisør, minibank, førstehjelp, babyrom, VIP-lounge og et stort konferansesenter. Det fins ingen hoteller på flyplassen.