Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Dresden

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dresden inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dresden miniguide

Leiebil Dresden

Bilutleie Dresden

Dresden ligger på begge sider av elva Elben, i østre del av Tyskland – og er hovedby i delstaten Sachsen. Byen har 505.000 innbyggere (2008) og er et viktig vei- og jernbaneknutepunkt. Avstanden til den tsjekkiske grensen er kun 47 km.

Dresden er et viktig sentrum for vitenskap og forskning, og er dessuten internasjonalt anerkjent som kunst-, teater-, og musikkby.

På sørsiden av elva ligger Altstadt – Gamlebyen der de fleste turistattraksjonene befinner seg. Det kjente parkanlegget Grosser Garten fra 1600-tallet er en stor turistattraksjon, og inneholder botanisk- og zoologisk hage, friluftsscene, miniatyrjernbane og innsjø. Her finnes også ruinene av hagepalasset fra 1678 samt en mosaikkfontene.

På nordsiden av elva ligger Neustadt – Nybyen, som er byens forretningsstrøk.

Zwinger slott er en populær severdighet i Dresden. Slottet er opprinnelig fra 1700-tallet , og har  paviljonger, gallerier, museer og kunstsamlinger. Andre turistattraksjoner i byen :  Operabygningen fra 1878, Desden Slott fra 1700-tallet, katedralen «Katolische Hofkirche» fra 1700-tallet samt Frauenkirche med sin store, gyldne kuppel – opprinnelig fra 1700-tallet, men ble ødelagt under 2. verdenskrig, og gjenoppbygget i perioden 1993 – 2006.

Byens internasjonale flyplass – Dresden Flyplass – ligger 10 km nord for sentrum.

Norsk bokmål