Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dresden

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dresden inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dresden miniguide

Leiebil Dresden
Bilutleie Dresden

Dresden ligger på begge sider av elva Elben, i østre del av Tyskland – og er hovedby i delstaten Sachsen. Byen har 505.000 innbyggere (2008) og er et viktig vei- og jernbaneknutepunkt. Avstanden til den tsjekkiske grensen er kun 47 km.

Dresden er et viktig sentrum for vitenskap og forskning, og er dessuten internasjonalt anerkjent som kunst-, teater-, og musikkby.

På sørsiden av elva ligger Altstadt – Gamlebyen der de fleste turistattraksjonene befinner seg. Det kjente parkanlegget Grosser Garten fra 1600-tallet er en stor turistattraksjon, og inneholder botanisk- og zoologisk hage, friluftsscene, miniatyrjernbane og innsjø. Her finnes også ruinene av hagepalasset fra 1678 samt en mosaikkfontene.

På nordsiden av elva ligger Neustadt – Nybyen, som er byens forretningsstrøk.

Zwinger slott er en populær severdighet i Dresden. Slottet er opprinnelig fra 1700-tallet, og har  paviljonger, gallerier, museer og kunstsamlinger. Andre turistattraksjoner i byen :  Operabygningen fra 1878, Desden Slott fra 1700-tallet, katedralen «Katolische Hofkirche» fra 1700-tallet samt Frauenkirche med sin store, gyldne kuppel – opprinnelig fra 1700-tallet, men ble ødelagt under 2. verdenskrig, og gjenoppbygget i perioden 1993 – 2006.

Byens internasjonale flyplass – Dresden Flyplass – ligger 10 km nord for sentrum.