Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Düsseldorf

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Düsseldorf inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Düsseldorf miniguide

Leiebil Düsseldorf
Bilutleie Düsseldorf

Düsseldorf ligger nordvest i Tyskland, ved elva Rhinen, og er delstatshovedstad i Nordhrein-Westfalen. Byen har bortimot 600.000 innbyggere, og er dessuten geografisk knyttet til det store industriområdet Ruhr.

Ved siden av at byen er et viktig næringslivssentrum i denne delen av Tyskland, er Düsseldorf også kjent som en betydningsfull kunstby – og det finnes en rekke spennende gallerier og kunstmuseer her. Kunstakademiet i Dusseldorf  ble etablert i 1762, og hadde sin storhetstid i 1830- og 1840-årene som arnested for den såkalte ”Düsseldorfer-skolen” innen europeisk malerkunst.

Blant de største attraksjonene ellers finner vi rokokko-slottet Benrath (oppført mellom 1755 og 1770), som ligger litt utenfor sentrum. Nevnes må også den historiske bydelen Kaiserwerth, som ligger i det nordlige sentrumsområdet – ved bredden av Rhinen – og som bl.a. omfatter ruinene av den tysk-romerske keiseren Friederich Barbarossas middelalderfort (1100-tallet) og en rekke gamle barokk-bygninger.

Den gamle, sentrale bydelen Altstadt er også et populært besøksmål.  Ved siden av å kunne presentere en del spennende, eldre arkitektur (bl.a. flere kirker), kan denne delen av Düsseldorf også by på et livlig uteliv. Altstadt kalles ofte ”verdens lengste bardisk” på grunn av de mer enn 300 barene og ølstuene som ligger tett i tett her.  Også shopping-mulighetene er gode, særlig i den berømte handlegaten Königsallee (ofte forkortet til Kö).

Den store flyplassen, Düsseldorf International Flyplass, som er en av Tysklands travleste flyplasser, ligger 9 km nord for sentrum.