Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Esslingen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Esslingen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Esslingen miniguide

Leiebil Esslingen
Bilutleie Esslingen

Esslingen (Esslingen am Neckar) ligger i det sørvestlige hjørnet av Tyskland, ved elva Neckar – og er en av de største byene i delstaten Baden-Württemberg. Den er nevnt i historiske kilder første gang i året 777 e.Kr. – og har i dag ca. 90.000 innbyggere.

Blant byens mange museer er Villa Merkel særlig populært. Her er det både kunstmuseum og galleri – i en flott nyrenessensebygning, som opprinnelig ble oppført som privat villa i begynnelsen av 1870-årene. Museet er omgitt av en vakker park.

Ellers er det flere arkitektoniske perler i Esslingens godt bevarte middelalder-sentrum – bl.a. det vakkert utsmykkede gamle rådhuset fra 1700-tallet og flere kirker (først og fremst Stadtkirche og Frauenkirche). Nær det gamle sentrum ligger dessuten – godt synlig på en høyde – byens kanskje mest kjente attraksjon – den gamle byborgen Esslinger Burg.

Det største evenementet som finner sted i Esslingen, er det årlige Middelalder- og julemarkedet. Det holder åpent den siste måneden før jul – og setter et sterkt preg på sentrumsgatene med en rekke salgsboder og kulturarrangementer. Mange tilreisende lokkes hit for å oppleve en helt spesiell førjulsstemning.

Nærmeste internasjonale flyplass er Stuttgart Flyplass, ca. 10 km sørvest for Esslingen.