Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Esslingen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Esslingen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Esslingen miniguide

Leiebil Esslingen

Bilutleie Esslingen

Esslingen (Esslingen am Neckar) ligger i det sørvestlige hjørnet av Tyskland, ved elva Neckar – og er en av de største byene i delstaten Baden-Württemberg. Den er nevnt i historiske kilder første gang i året 777 e.Kr. – og har i dag ca. 90.000 innbyggere.

Blant byens mange museer er Villa Merkel særlig populært. Her er det både kunstmuseum og galleri – i en flott nyrenessensebygning, som opprinnelig ble oppført som privat villa i begynnelsen av 1870-årene. Museet er omgitt av en vakker park.

Ellers er det flere arkitektoniske perler i Esslingens godt bevarte middelalder-sentrum – bl.a. det vakkert utsmykkede gamle rådhuset fra 1700-tallet og flere kirker (først og fremst Stadtkirche og Frauenkirche). Nær det gamle sentrum ligger dessuten – godt synlig på en høyde – byens kanskje mest kjente attraksjon – den gamle byborgen Esslinger Burg.

Det største evenementet som finner sted i Esslingen, er det årlige Middelalder- og julemarkedet. Det holder åpent den siste måneden før jul – og setter et sterkt preg på sentrumsgatene med en rekke salgsboder og kulturarrangementer. Mange tilreisende lokkes hit for å oppleve en helt spesiell førjulsstemning.

Nærmeste internasjonale flyplass er Stuttgart Flyplass, ca. 10 km sørvest for Esslingen.

Norsk bokmål