Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stuttgart Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stuttgart Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stuttgart Lufthavn miniguide

Leiebil Stuttgart Lufthavn
Bilutleie Stuttgart Lufthavn

Stuttgart Lufthavn (STR) ligger 13 km sør for Stuttgart. Den befinner seg like utenfor motorvei A8 mellom Karlsruhe og München. Det går både tog og buss mellom flyplassen og Stuttgart. Bilutleiefirmaene Avis, Budget, Europcar, Hertz, National and Sixt er representert i terminal 3 på nivå 3.

8,900,000 passasjerer besøkte Stuttgart Lufthavn i 2009 noe som gjør den til den 7. travleste flyplassen i Tyskland. Den er hovedbase for lavkostflyselskapene Germanwings og TUIfly. Stuttgart Lfthavn har 4 terminaler som ligger i gåavstand fra hverandre og ble ferdig med et stort renoveringsprosjekt i 2004. De 3 mest travle internasjonale destinasjonene (mars 2004) er Wien, Zürich og London.

Stuttgart Lufthavn har et godt utvalg av barer, restauranter, kafeer og butikker, de fleste av butikkene ligger i terminal 1. Andre fasiliteter er trådløst internett, bank, massasje, terrasse  med utsikt, hårfrisør og Wöllhaf Conference and Banqueting Centre. The Mövenpick Hotel Stuttgart Flyplass er det hotellet som ligger på selve flyplassen.