Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ettlingen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ettlingen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ettlingen miniguide

Leiebil Ettlingen
Bilutleie Ettlingen

Ettlingen ligger sørøst i Tyskland, i delstaten Baden-Württemberg (i den nordlige delen av Schwarzwald) – bare 13 km fra grensen mot Frankrike. Elva Alb, som er en sideelv til Rhinen, renner gjennom byen – som har ca. 39.000 innbyggere.

Ettlingen var et viktig trafikk-knutepunkt allerede i romertiden – og er omtalt i historiske kilder som by fra 700-tallet. Det gamle sentrum har stadig sitt middelalderpreg i behold, og blant attraksjonene finner vi rester av den gamle bymuren, samt et imponerende borg-anlegg, der de eldste delene er fra 1200-tallet.

Av andre attraksjoner må det gamle rådhustårnet – også fra 1200-tallet – nevnes. Selve rådhuset, som også er en severdighet, er en del yngre (oppført i 1738). Et særtrekk ved den gamle bykjernen er dessuten flere fontener, som har stått her siden middelalderen.

Nærmeste internasjonale flyplass er Karsruhe/Baden-Baden Flyplass, 7 km nordvest for Ettlingen.