Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ettlingen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ettlingen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ettlingen miniguide

Leiebil Ettlingen

Bilutleie Ettlingen

Ettlingen ligger sørøst i Tyskland, i delstaten Baden-Württemberg (i den nordlige delen av Schwarzwald) – bare 13 km fra grensen mot Frankrike. Elva Alb, som er en sideelv til Rhinen, renner gjennom byen – som har ca. 39.000 innbyggere.

Ettlingen var et viktig trafikk-knutepunkt allerede i romertiden – og er omtalt i historiske kilder som by fra 700-tallet. Det gamle sentrum har stadig sitt middelalderpreg i behold, og blant attraksjonene finner vi rester av den gamle bymuren, samt et imponerende borg-anlegg, der de eldste delene er fra 1200-tallet.

Av andre attraksjoner må det gamle rådhustårnet – også fra 1200-tallet – nevnes. Selve rådhuset, som også er en severdighet, er en del yngre (oppført i 1738). Et særtrekk ved den gamle bykjernen er dessuten flere fontener, som har stått her siden middelalderen.

Nærmeste internasjonale flyplass er Karsruhe/Baden-Baden Flyplass, 7 km nordvest for Ettlingen.

Norsk bokmål