Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Euskirchen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Euskirchen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Euskirchen miniguide

Leiebil Euskirchen

Bilutleie Euskirchen

Euskirchen, som har rundt 55.000 innbyggere, ligger langt vest i den sentrale tyske delstaten Nordrhein-Westfalen – ca. 60 km øst for grensen mot Belgia. Euskirchen, som fikk bystatus i 1302, er i dag sentrum i det administrative området Kreisstadt Euskirchen, som også omfatter noen av nabokommunene rundt selve byen.

Den mest populære severdigheten i Euskirchen er restene av byens gamle festningsverker – som inkluderer en bevart del av bymuren, samt tre festningstårn. Mange turister i storbyene Bonn og Köln, som begge ligger i Euskirchens nærområde, velger å ta en avstikker hit for å oppleve litt konsentrrt middelalderstemning.

En annen – og ganske spesiell – attraksjon i Euskirchen er en guidet sightseeing-tur, kalt ”Euskirchener Burgenrunde”. I løpet av denne turen kommer man innom hele 12 gamle borg-anlegg, som alle ligger i området Kreisstadt Euskirchen.

Nærmeste internasjonale flyplass er Köln/Bonn Internasjonale Flyplass – ca. 33 km nordøst for Euskirchen sentrum.

Norsk bokmål