Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Frankfurt

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Frankfurt inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bestill en leiebil i sentrum av Frankfurt eller ved Frankfurt Lufthavn. Vi tilbyr leiebiler til de fleste formål og budsjett enten det gjelder små økonomibiler eller større biler som Ford Stasjonsvogn eller Toyota minibuss. Bilutleie i Frankfurt inkluderer forsikringer og fri kilometer når du bestiller gjennom Leiebilguiden.no.

Frankfurt miniguide

Leiebil Frankfurt
Bilutleie Frankfurt

Frankfurt ligger i den sentrale tyske delstaten Hessen – og er med sine 670.000 innbyggere (1,8 millioner i storbyområdet) Tysklands 5. største by. Den kalles ofte Frankfurt am Main for å unngå forveksling med den atskillig mindre byen Frankfurt an der Oder, som ligger helt øst ved grensen mot Polen. Som det navnet forteller, renner elva Main gjennom byen.

Store deler av Frankfurts sentrale bydeler ble ødelagt under 2. verdenskrig – bl.a. byens historiske sentrum. Derfor er det lite gammel arkitektur igjen i byen. Den framstår først og fremst som en travel, moderne storby – og den er også et av EUs mest betydningsfulle finans-sentre.

Blant de mest berømte attraksjonene i byen er Alte Oper, Frankfurts gamle operahus, som før 2. verdenskrig var et av Tysklands mest velrenommerte. Etter krigen er det blitt bygget opp igjen som konserthus – mens operaen siden 1951 har holdt til i en ny bygning (Neue Oper). Ellers har Frankfurt bortimot 20 ulike museer – deriblant et arkitekturmuseum, et filmmuseum, flere kunstmuseer og et museum for jødisk kultur og historie.

Det må ellers nevnes at Frankfurt er en av Tysklands travleste shopping-byer.

Frankfurt-am-Main International Flyplass er Tysklands største og Europas tredje største lufthavn. Den ligger 12 km sør for Frankfurt sentrum

Flyplass

Byens internasjonale lufthavn – Frankfurt Airport (FRA) ligger 12 km sørvest for sentrum, og er en av de travleste flyplasser i Europa. Begge terminalbygningene har bilutleiesentre tilgjengelig – der aktørene Avis, Hertz, Alamo, Budget, Enterprise, Sixt, National og Advantage holder til.

Trafikk

Tyskland har velutviklet infrastruktur, og svært gode veier. Det er lett å tilpasse seg kjørestilen, og trafikkreglene er stort sett som i Norge. Tysklands motorveier (“Autobahn”) har ingen fastsatt fartsgrense, men det anbefales likevel ikke å kjøre fortere enn i 130 km/t.

Landeveier har en fartsgrense på 100 km/t, og ved byer/tettsteder er fartsgrensen 50 km/t.

Tyskland har en promillegrense på 0,5. For bilførere under 21 år er grensen 0,0.

Motorveiene i landet har ingen tollavgift.

I Frankfurt kan det være stor trafikk i rush-tiden, og det kan også være vanskelig å finne ledig parkeringsplass i sentrum. Det finnes imidlertid flere store parkeringsplasser og P-hus litt utenfor sentrum.

Kjøretips med leiebil

Leiebil i Frankfurt er perfekt når man vil utforske området utenfor sentrum av Frankfurt, og kanskje ta litt lengre dagsturer i regionen. Det er mange hyggelige steder å kjøre til – enten man vil oppleve vakker natur, idylliske landsbyer eller pulserende storbyer.

Mainz er en av de eldste byene i Tyskland, og ligger ved elven Rhinen – kun 44 km sørvest for Frankfurt. Mainz har 204.000 innbyggere, og er berømt for sitt historiske sentrum. Her kan man besøke Mainz-katedralen, som opprinnelig sto ferdig på 1000-tallet. Også St.Stephan-kirken anbefales et besøk, der man kan se glassmalerier av Marc Chagall.

Byen huser dessuten det kjente Gutenberg-museet, som er tilegnet boktrykkerkunsten.

Med leiebil kan man også ta en dagstur til byen Heidelberg – som ligger 90 km sør for Frankfurt. Heidelberg er en universitetsby med omlag 143.000 innbyggere, og ligger vakkert til ved elven Neckar. Like ved byen finnes fjellet Königsthul, som måler 567 m.o.h. Den største severdigheten i byen er slottet Heidelberger Schloss, der de eldste delene stammer fra 1300-tallet. Slottet ligger på en høyde i gamlebyen. Andre severdigheter er Triumfbuen “Karlstor” fra 1781 samt den gamle steinbroen fra 1788 – med en broport fra middelalderen.

Heidelberg er et populært turistmål på grunn av sitt romantiske og pittoreske bybilde, og mottar 3,5 millioner besøkende hvert år.