Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Friedrichshafen Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Friedrichshafen Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Friedrichshafen Lufthavn miniguide

Leiebil Friedrichshafen Lufthavn
Bilutleie Friedrichshafen Lufthavn – Foto: © Sven Scharr

Friedrichshafen Lufthavn (FDH), også kjent som Bodense Friedrichshafen Flyplass, befinner seg 3 km nord for Friedrichshafen. Det går busser til og fra flyplassen, og en catamaran kjører til Constance. De bilutleiefirmaene som er på flyplassen er Avis, Europcar Hertz, Budget og Sixt og ligger på parkeringsplassen P2.

Rundt 650 000 passasjerer besøkte Friedrichshafen Lufthavn i 2008. Flyplassen har en lang historie som går tilbake til 1913, det var fra her de første Zeppelin-flyene tok av. Fra  Friedrichshafen Lufthavn kan en reise til rundt 15 destinasjoner, svært mange av dem i England.

Friedrichshafen Lufthavn har rundt 3 spisesteder, en av restaurantene har en terrasse med panoramautsikt. Den har også noen butikker, babyrom og minibank. Ibis airport hotell åpnet i juli 2009.