Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Friedrichshafen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Friedrichshafen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Friedrichshafen miniguide

Leiebil Friedrichshafen

Bilutleie Friedrichshafen

Friedrichshafen er en by med i underkant av 60.000 innbyggere, som ligger helt sør i den tyske delstaten Baden-Württemberg. Den oppsto i 1811 da to mindre, gamle byer ved den nordlige bredden av Bodensjøen ble slått sammen.

Friedrichshafens beliggenhet er svært idyllisk, og det går bilferje i fast rute tvers over Bodensjøen til den sveitsiske ”nabobyen” Romanshorn. Dessuten er det båtforbindelse i sommerhalvåret med flere andre byer ved innsjøen – deriblant Konstanz, hvor den berømte luftskips-byggeren Graf von Zeppelin ble født.

Friedrichshafens turiststatus dreier seg mye om Graf von Zeppelin. Det var nemlig her han bygde og testet ut sine luftskip (kalt zeppelinere) på begynnelsen av 1900-tallet – og en av byens mest populære attraksjoner er da også Zeppelin Museum. Det finnes dessuten et kultursenter i byen som bærer navnet Graf-Zeppelin-Haus – og for de eventyrlystne tilbyr Zeppelintours spektakulære flyturer med ”ekte” zeppelinere, dvs. med en noe mindre type der det er tatt i bruk moderne teknologi.

Den regionale flyplassen Friedrichshafen Flyplass, som ligger 3 km nord for byen, opererer også enkelte internasjonale ruter – bl.a. til London/Stanstead.

Norsk bokmål