Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fulda

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fulda inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fulda miniguide

Leiebil Fulda
Bilutleie Fulda

Fulda ligger i den sentrale delen av Tyskland, ved elva Fulda i delstaten Hessen. Byen har 64.000 innbyggere (2009), og er et viktig jernbaneknutepunkt. Fulda ligger mellom fjellkjedene Rhön i øst, og Vogelsberg i vest.

Byen ble grunnlagt i 744, men fikk ikke byrettigheter før i 1157. Byen er i dag et politisk og kulturelt sentrum for regionen, og Fulda kalles ofte for «barokkbyen», fordi et område i sentrum huser mange bygninger fra barokktiden.

Et kjent landemerke i byen er Fulda-katedralen (også kalt St. Salvator-katedralen) fra 1752. Her finnes også et katedral-museum.

Andre severdigheter i Fulda er Fulda Slott fra 1714 med slottshagen, den romanske St. Michaels-kirken fra 820-tallet, Rådhuset – opprinnelig fra 1531, Benediktinerklosteret fra 744, St. Bonifatius-statuen og Vonderau Museum – et kultur- og lokalhistorisk museum med utstilling av bl.a. malerier, skulpturer samt gjenstander fra forhistorisk tid. Vonderau Museum har også et Planetarium.

Nærmeste flyplass er Frankfurt am Main Internasjonale Flyplass, som ligger 121 km sørvest for Fulda.