Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Gera

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gera inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gera miniguide

Leiebil Gera

Bilutleie Gera

Gera (100.200 innbyggere i 2009) ligger ved elva Weisse Elster i den sentrale delen av Tyskland, og tilhører delstaten Thüringen. Byen ble grunnlagt i år 995 og fikk byrettigheter i 1237.

Gera har et rikt kulturliv med museer, teater og årlige festivaler, samt en rekke historiske severdigheter. Ved Markt – det sentrale torget – ligger byens rådhus fra 1576 i renessansestil. En tur opp i rådhusets åttekantede tårn (57 meter høyt) er en populær turistattraksjon, der man har flott utsikt over byen.

Andre severdigheter i Gera: Otto-Dix-Haus – utstilling av kunstverk av Otto-Dix (1891-1969),  Slottet Osterstein – opprinnelig fra 1100-tallet, teateret fra 1902, St. Salvatorkirken fra 1720, St. Maria-kirken fra 1440, Det naturhistoriske museum – samt byens eldste bygning «Febersche», som i dag huser et flott kunst- og håndtverksmuseum.

Ellers har Gera botanisk og zoologisk hage, flotte parker og rekreasjonsområder, gode shoppingmuligheter med kjøpesentre og varehus – samt et variert uteliv.

Nærmeste flyplass er Leipzig-Altenburg Flyplass, som ligger 47 km nordøst for Gera.

Norsk bokmål