Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Gera

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gera inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gera miniguide

Leiebil Gera
Bilutleie Gera

Gera (100.200 innbyggere i 2009) ligger ved elva Weisse Elster i den sentrale delen av Tyskland, og tilhører delstaten Thüringen. Byen ble grunnlagt i år 995 og fikk byrettigheter i 1237.

Gera har et rikt kulturliv med museer, teater og årlige festivaler, samt en rekke historiske severdigheter. Ved Markt – det sentrale torget – ligger byens rådhus fra 1576 i renessansestil. En tur opp i rådhusets åttekantede tårn (57 meter høyt) er en populær turistattraksjon, der man har flott utsikt over byen.

Andre severdigheter i Gera: Otto-Dix-Haus – utstilling av kunstverk av Otto-Dix (1891-1969),  Slottet Osterstein – opprinnelig fra 1100-tallet, teateret fra 1902, St. Salvatorkirken fra 1720, St. Maria-kirken fra 1440, Det naturhistoriske museum – samt byens eldste bygning «Febersche», som i dag huser et flott kunst- og håndtverksmuseum.

Ellers har Gera botanisk og zoologisk hage, flotte parker og rekreasjonsområder, gode shoppingmuligheter med kjøpesentre og varehus – samt et variert uteliv.

Nærmeste flyplass er Leipzig-Altenburg Flyplass, som ligger 47 km nordøst for Gera.