Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Halle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Halle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Halle miniguide

Leiebil Halle
Bilutleie Halle – Foto: © White Shark

Halle (også kalt «Halle an der Saale») ligger i vestre del av Tyskland, og er den største byen i delstaten Sachsen-Anhalt. Halle har 233.000 innbyggere (2008), og ligger ved elva Saale.

Halle er et økonomisk senter  for regionen, og har både universitet og høyskoler. Byen er dessuten et viktig jernbaneknutepunkt.

I motsetning til de fleste tyske byer, ble Halle lite ødelagt under 2. verdenskrig. Byen har derfor flere historiske bygninger som i dag er populære turistattraksjoner.

I gamlebyen ligger katedralen –  byens eldste kirke (fra 1330-tallet). Også Moritzkirken fra 1388 er verdt et besøk.

Andre turistattraksjoner i Halle er bl.a. «Händelhaus» – fødestedet til komponisten Händel (1685-1759) med musikkmuseum, Moritzburg – slott fra 1484 med kunstmuseum, Beatles-museet – et av de største i verden, Saltmuseet, borgen Giebichenstein fra 1000-tallet, «Roter Turm» – det røde tårn fra 1506 med en av verdens største klokketårn, samt Vår Frue kirke fra 1560-tallet.

I tillegg har Halle et eget Planetarium samt «Bergzoo» – dyrepark som ble grunnlagt i 1901. Byen har ellers flere flotte parker og skulpturer.

Nærmeste internasjonale flyplass er Leipzig – Halle Flyplass, som ligger 26 km øst for byen.