Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hameln

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hameln inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hameln miniguide

Leiebil Hameln
Bilutleie Hameln

Hameln ligger i den nordlige delen av Tyskland, ved elva Weser, i delstaten Niedersachsen.Byen har omlag 58.300 innbyggere (2008). Byen har en flott beliggenhet mellom fjellene Weserbergland (i vest) og Leinebergland (i øst). Fjellene er populære rekreasjonsområder for både turgåere og syklister.

Hameln er mest kjent gjennom «Rottefangeren fra Hameln» – et middelaldersk folkeeventyr som er bevart og lest av mennesker over hele verden gjennom brødrene Grimms tolkning fra 1816. Hver sommer blir eventyret dramatisert ulike steder i Hameln – noe som er en populær turistattraksjon.

Hameln er en historisk by med flere bindingsverkshus og steinhus fra renessansen. Katedralen St. Bonifatius i gotisk stil –  opprinnelig fra 1000-tallet – er byens eldste kirke. I gamlebyen kan man også besøke hyggelige fortauskafeer og små, koselige butikker.

Andre turistattraksjoner i Hameln er bl.a «Rattenfängerhaus» fra 1602 – med en gammel inskripsjon som omtaler «Rottefangeren i Hameln», «Stiftsherrenhaus» fra 1558,  «Klütturm» (et 23 meter høyt observasjonstårn fra 1887, som ligger på fjellet Klüt) – samt byens eget bilmuseum. I tillegg er det populært å ta en rundtur med en av sightseeingbåtene på elva Weser.

Nærmeste flyplass er Hannover Flyplass, som ligger 68 km nordøst for Hameln.