Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kassel

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kassel inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kassel miniguide

Leiebil Kassel
Bilutleie Kassel

Kassel ligger i den sentrale delen av Tyskland, ved elva Fulda, og tilhører delstaten Hessen. Byen har omlag 200.000 innbyggere (2008) og er et viktig kultursentrum for hele regionen.

Kassel er kjent for sin internasjonale kunstutstilling «Documenta», som arrangeres hvert 5. år. Utstillingen fokuserer på samtidskunst, og avholdes neste gang i 2012.

Byen har flere populære severdigheter, bl.a. Martinkirken fra 1330-tallet (byens størst kirke), kunstmuseet Friedericianum, Brødrene Grimm-Museet, det tyske tapetmuseet, Hessisches Landesmuseum – samt Bymuseet med lokalhistorisk utstilling fra middelalderen og frem til i dag.

Wilhelmshöhe Bergpark er nok en stor turistattraksjon i Kassel. Dette er en stor fjellpark som også omfatter «Schloss Wilhelmshöhe» fra 1786. Slottet (med maleriutstillinger av gamle mestre som Rembrandt og Rubens m.fl.) er åpent for publikum. Parken inneholder dessuten byens landemerke – Herkulesstatuen – som står på toppen av fjellet. Statuen er laget i kobber og sto ferdig i 1701.

Ellers kan parken Karlsaue ved elven Fulda være verdt et besøk. Parken er fra 1500-tallet, og er kjent for sitt «Orangerie» – opprinnelig fra 1710 – med Planetarium og en liten botanisk hage.

Nærmeste internasjonale flyplass er Hannover Flyplass, som ligger 179 km nord for Kassel.