Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kiel

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kiel inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kiel miniguide

Leiebil Kiel
Bilutleie Kiel

Havnebyen Kiel ligger i Nord-Tyskland – nærmere bestemt ved Østersjøen, og er hovedstad i delstaten Schleswig-Holstein. Byen har 237.000 innbyggere (2008), og har fergeforbindelse til en rekke andre land – deriblant Oslo i Norge og Göteborg i Sverige.

Kiel fikk byrettigheter i 1242, og har et universitet som ble grunnlagt i 1665. Byen er kjent for å være et seilsportssted – med den berømte årlige seilbåtregattaen «Kieler Woche» i juni måned som et populært høydepunkt.

Byen ble svært ødelagt under 2. verdenskrig, og har bare noen få historiske bygninger igjen . Kjente turistattraksjoner i Kiel er bl.a. rådhuset fra 1911 med sitt 106 meter høye utsiktstårn,  hovedkirken St. Nikolai fra 1875, utstillingshallen Ostseehalle, vanntårnet Ravensberg, den botaniske hagen,  datamuseet, flere kunstgallerier, sjøfartsmuseet, det zoologiske museet og operahuset.

15 km nord for sentrum står Laboe Marine-Ehrenmal – et 85 meter høyt monument – til minne om sjømenn som omkom under den 1. verdenskrig. Stedet Laboe har også gode bademuligheter med flotte sandstrender.

Nærmeste flyplass, Hamburg Flyplass, ligger 93 km sør for Kiel.