Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Koblenz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Koblenz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Koblenz miniguide

Leiebil Koblenz
Bilutleie Koblenz

Koblenz ligger i vestre del av Tyskland –  ved sammenløpet av elvene Mosel og Rhinen – og tilhører delstaten Rheinland-Pfalz. Koblenz har 106.300 innbyggere (2008), og er en av landets eldste byer.

Koblenz er et viktig handels- og samferdselsknutepunkt, og har dessuten eget universitet. Deler av byen står oppført på UNESCOs verdensarvliste, deriblant  «Altstadt» – gamlebyen – med sine historiske bygninger. Mange turister besøker også gamlebyens hyggelige restauranter, puber og butikker. En av de mest populære turistattraksjoner i gamlebyen er basilikaen St. Kastor, som er den eldste kirken i byen, med aner tilbake til 800-tallet. Dagens bygning er fra 1100-tallet. Også Florin-kirken fra 1100-tallet og Vår Frues Kirke fra 1200-tallet er verdt et besøk.

Festningen «Ehrenbreitstein» fra middelalderen er nok en severdighet. Dette er landets største militære festning, og ligger på en høyde 118 meter over elven Rhinen. Her kan man også besøke «Landesmuseum Koblenz» – et historisk museum.

Nærmeste større flyplass er Köln/Bonn Flyplass, som ligger 106 km nord for Koblenz.