Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Konstanz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Konstanz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Konstanz miniguide

Leiebil Konstanz
Bilutleie Konstanz

Konstanz ligger ved innsjøen Bodensee i Sør-Tyskland, nærmere bestemt i delstaten Baden-Wurttemberg – ved den sveitsiske grensen. Byen har 82.600 innbyggere (2008), og er et viktig samferdselsknutepunkt og turistsentrum. Den ligger i naturskjønne omgivelser mellom Obersee og Untersee, og i «Altstadt» – Gamlebyen – finnes mange historiske bygninger.

De mest besøkte turistattraksjonene i Konstanz er Gamlebyen fra 1100 – 1400-tallet, Konzilsegebäude (en sdministrativ bygning fra 1388), rådhuset fra 1589 i renessansestil, domkirken (bygget i perioden 1000 – 1600-tallet), det arkeologiske museet, Rosgartenmuseum (et museum for kunst, kultur og lokalhistorie) – samt Kunstverein Konstanz, med utstillinger av samtidskunst.

Et landemerke for byen er den 9 meter høye statuen «Die Imperia» fra 1993, som står ved havnen.

Den tyske offiseren og luftskipskonstruktøren Graf von Zeppelin (1838 – 1917) ble født i Konstanz, og ved havnen står også et minnesmerke til ære for ham.

En attraksjon for hele familien er «Sea Life Konstanz» – et akvarium og naturmuseum for Bodensee, der man kan se pingviner, sjøhester, haier m.m.

Nærmeste flyplass er Friedrichshafen Flyplass, som ligger 32 km øst for Konstanz – og som man kan nå via ferge over Bodensee.