Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Konstanz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Konstanz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Konstanz miniguide

Leiebil Konstanz

Bilutleie Konstanz

Konstanz ligger ved innsjøen Bodensee i Sør-Tyskland, nærmere bestemt i delstaten Baden-Wurttemberg – ved den sveitsiske grensen. Byen har 82.600 innbyggere (2008), og er et viktig samferdselsknutepunkt og turistsentrum. Den ligger i naturskjønne omgivelser mellom Obersee og Untersee, og i «Altstadt» – Gamlebyen – finnes mange historiske bygninger.

De mest besøkte turistattraksjonene i Konstanz er Gamlebyen fra 1100 – 1400-tallet, Konzilsegebäude (en sdministrativ bygning fra 1388), rådhuset fra 1589 i renessansestil, domkirken (bygget i perioden 1000 – 1600-tallet), det arkeologiske museet, Rosgartenmuseum (et museum for kunst, kultur og lokalhistorie) – samt Kunstverein Konstanz, med utstillinger av samtidskunst.

Et landemerke for byen er den 9 meter høye statuen «Die Imperia» fra 1993, som står ved havnen.

Den tyske offiseren og luftskipskonstruktøren Graf von Zeppelin (1838 – 1917) ble født i Konstanz, og ved havnen står også et minnesmerke til ære for ham.

En attraksjon for hele familien er «Sea Life Konstanz» – et akvarium og naturmuseum for Bodensee, der man kan se pingviner, sjøhester, haier m.m.

Nærmeste flyplass er Friedrichshafen Flyplass, som ligger 32 km øst for Konstanz – og som man kan nå via ferge over Bodensee.

Norsk bokmål