Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Leipzig

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Leipzig inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leipzig miniguide

Leiebil Leipzig
Bilutleie Leipzig

Leipzig ligger i østre del av Tyskland, ved elva Weisse Elster, og er den største byen i delstaten Sachsen. Byen har 511.000 innbyggere (2008), og er kanskje mest kjent for sine store varemesser. Leipzig er også kjent som en gammel universitets- og kulturby. I tillegg kalles Leipzig ofte for «den grønne byen» – på grunn av sine mange elveskoger, kolonihager og parkområder.

Leipzig har mange turistattraksjoner, og en av de mest berømte kirkene i byen er Nikolaikirken fra 1165. Andre severdigheter i er bl.a. det gamle rådhuset fra 1556, det nye rådhuset fra 1899 – med sitt 114 meter høye rundtårn, Thomaskirken – opprinnelig fra 1100-tallet, «Gohlisser Schloss» – et  vakkert slott fra 1756 med slottshage, Universitetes hovedbygning fra 1415 – samt Mendelssohn-Haus, hjemmet til den kjente komponisten Mendelsson, som i dag er et museum.

Leipzig har også flere andre interessante museer, bl.a. flere kunstmuseer, egyptisk museum, antikkmuseum, apotekmuseum og Bach-museum.

Byen huser også Europas største minnemonument – «Völkerschlachtdenkmal» – som er 91 meter høyt. Monumentet ble innviet 100 år etter «Slaget ved Leipzig i 1813» – til minne om de falne.

Ellers har Leipzig en flott zoologisk hage, som er en attraksjon for hele familien.

Byens flyplass – Leipzig Flyplass – ligger 21 km nordvest for sentrum.