Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Leipzig

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Leipzig inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leipzig miniguide

Leiebil Leipzig

Bilutleie Leipzig

Leipzig ligger i østre del av Tyskland, ved elva Weisse Elster, og er den største byen i delstaten Sachsen. Byen har 511.000 innbyggere (2008), og er kanskje mest kjent for sine store varemesser. Leipzig er også kjent som en gammel universitets- og kulturby. I tillegg kalles Leipzig ofte for «den grønne byen» – på grunn av sine mange elveskoger, kolonihager og parkområder.

Leipzig har mange turistattraksjoner, og en av de mest berømte kirkene i byen er Nikolaikirken fra 1165. Andre severdigheter i er bl.a. det gamle rådhuset fra 1556, det nye rådhuset fra 1899 – med sitt 114 meter høye rundtårn, Thomaskirken – opprinnelig fra 1100-tallet, «Gohlisser Schloss» – et  vakkert slott fra 1756 med slottshage, Universitetes hovedbygning fra 1415 – samt Mendelssohn-Haus, hjemmet til den kjente komponisten Mendelsson, som i dag er et museum.

Leipzig har også flere andre interessante museer, bl.a. flere kunstmuseer, egyptisk museum, antikkmuseum, apotekmuseum og Bach-museum.

Byen huser også Europas største minnemonument – «Völkerschlachtdenkmal» – som er 91 meter høyt. Monumentet ble innviet 100 år etter «Slaget ved Leipzig i 1813» – til minne om de falne.

Ellers har Leipzig en flott zoologisk hage, som er en attraksjon for hele familien.

Byens flyplass – Leipzig Flyplass – ligger 21 km nordvest for sentrum.

Norsk bokmål