Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Leverkusen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Leverkusen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leverkusen miniguide

Leiebil Leverkusen
Bilutleie Leverkusen

Leverkusen ligger i vestre del av Tyskland, ved elva Rhinen, og tilhører delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har 161.300 innbyggere (2008), og inngår i den såkalte byregionen Rhein-Ruhr.

Leverkusen ligger noen mil øst for grensen til Nederland og Belgia, og litt sør på den andre siden av Rhinen finner man den større tyske byen Köln.

Leverkusen er kanskje mest kjent for sin store kjemi- og legemiddelindustri (Bayer AG). «Bayerkorset» er en severdighet i byen – et av verdens største neonskilt/logo – laget for selskapet Bayer.

Et svært synlig landemerke i Leverkusen er det 72 meter høye vanntårnet og observasjonsdekket fra 1978. Her kan besøkende få fantastisk panoramautsikt over byen og omegnen.

I utkanten av byen ligger nok en severdighet, nemlig Den japanske hage, som ble utformet av Carl Duisburg i 1923. Stedet er en oase av ro og skjønnhet, og regnes som en av landets ti vakreste hager. Den japanske hage er åpen hele året for publikum, og består av bl.a. stier, dammer, fossefall, broer, tehus, templer og drager.

Også Schloss Morsbroich – et vakkert slott fra 1775 – er en populær turistattraksjon. Slottet huser et museum for moderne kunst, med over 400 malerier og skulpturer. Utendørs kan man besøke den vakre parken.

Nærmeste flyplass er Köln – Bonn Flyplass, som ligger 30 km sør for Leverkusen.