Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lübeck Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lübeck Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lübeck Lufthavn miniguide

Leiebil Lübeck Lufthavn
Bilutleie Lübeck Lufthavn

Lübeck Blankensee Flyplass (LBC) befinner seg 4,6 km sør for Lübeck  og 54 km nordøst for Hamburg. Det går busser mellom flyplassen og Lübeck Lufthavn og en ny jernbanestasjon befinner seg 300 m fra flyplassen. Hertz og Six er de bilutleiefirmaene som leier ut bil på flyplassen.

697.559 passasjerer besøkte Lübeck Lufthavn i 2009. Fra Leipzig kan en reise til 11 ulike byer rundt om i Europa, det er Ryanair og Wizz air som betjener de fleste destinasjonene. Flyplassen er fra 1917.

Lübeck Lufthavn har en, en kafé og et par butikker. Andre fasiliteter er businessenter, lekeplass for barn, minibank. Det er ingen hotell på flyplassen.