Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mainz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mainz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mainz miniguide

Leiebil Mainz

Bilutleie Mainz

Mainz ligger sørvest i Tyskland – der elvene Rhinen og Main flyter sammen – og er hovedstad og største by i delstaten Rheinland-Pfalz. Byen har omlag 200.000 innbyggere (2009).

Mainz er en historisk by, og allerede i år 13 f.Kr. ble det bygget en romerske festning bygget her.

Mainz er også en universitetsby, og er dessuten et viktig samferdselsknutepunkt. Byen er i tillegg kjent for sine karnevalsfester.

Det finnes mange severdigheter i Mainz – og mest oppmerksomhet får nok Gamlebyen  – med en rekke flotte bindingsverkshus fra 1500- 1700-tallet. Her finnes også flere vakre kirkebygninger – samt trange smug med skjeve hus og gater med hyggelige restauranter, barer og caféer.

Noen av de mest besøkte turistattraksjonene i byen er  Domkirken St. Martin (opprinnelig fra 1000-tallet, men senere rekonstruert og gjenoppbygget flere ganger), den katolske St. Stephan-kirken fra 1340 (med glassmalerier av Chagall), samt Gutenberg-museet – et av de eldste trykkerimuseer i verden.

Byen har også et romersk-germansk museum, «Zitadelle» (et festningsverk fra 1660), et naturhistorisk museum, en botanisk hage, Kunsthalle (med utstilling av samtidskunst), samt Mainz Bymuseum – et lokalhistorisk museum.

Mainz ligger ved de tyske motorveiene (Autobahn) A60, A63 og A66

Nærmeste flyplass er Frankfurt am Main Internasjonale Flyplass, som ligger 31 km øst for Mainz.

Norsk bokmål