Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mainz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mainz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mainz miniguide

Leiebil Mainz
Bilutleie Mainz

Mainz ligger sørvest i Tyskland – der elvene Rhinen og Main flyter sammen – og er hovedstad og største by i delstaten Rheinland-Pfalz. Byen har omlag 200.000 innbyggere (2009).

Mainz er en historisk by, og allerede i år 13 f.Kr. ble det bygget en romerske festning bygget her.

Mainz er også en universitetsby, og er dessuten et viktig samferdselsknutepunkt. Byen er i tillegg kjent for sine karnevalsfester.

Det finnes mange severdigheter i Mainz – og mest oppmerksomhet får nok Gamlebyen  – med en rekke flotte bindingsverkshus fra 1500- 1700-tallet. Her finnes også flere vakre kirkebygninger – samt trange smug med skjeve hus og gater med hyggelige restauranter, barer og caféer.

Noen av de mest besøkte turistattraksjonene i byen er  Domkirken St. Martin (opprinnelig fra 1000-tallet, men senere rekonstruert og gjenoppbygget flere ganger), den katolske St. Stephan-kirken fra 1340 (med glassmalerier av Chagall), samt Gutenberg-museet – et av de eldste trykkerimuseer i verden.

Byen har også et romersk-germansk museum, «Zitadelle» (et festningsverk fra 1660), et naturhistorisk museum, en botanisk hage, Kunsthalle (med utstilling av samtidskunst), samt Mainz Bymuseum – et lokalhistorisk museum.

Mainz ligger ved de tyske motorveiene (Autobahn) A60, A63 og A66

Nærmeste flyplass er Frankfurt am Main Internasjonale Flyplass, som ligger 31 km øst for Mainz.