Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Marburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Marburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Marburg miniguide

Leiebil Marburg
Bilutleie Marburg

Marburg ligger i den sentrale tyske delstaten Hessen – ved elva Lahn – og har omlag 80.000 innbyggere (2009). Den er av landets fire store universitetsbyer. «Phillipps-Universität» er det eldste protestantiske universitet i verden, og ble grunnlagt i 1527.

Gamlebyen er en av turistattraksjonene i Marburg, med sine mange vakre bygninger fra middelalderen. Her finnes også koselige caféer og butikker. Byen er ellers kjent for sine flotte middelalderkirker – spesielt «Elisabethkirche» fra 1235.

Slottet «Marburger Schloss» – som ligger på en høyde over byen – er kanskje den aller største severdigheten. Slottet ble anlagt som borg i perioden 1200 – 1400-tallet, og i dag tilhører deler av bygningen universitetsmuseet. Museet viser besøkende sin utstilling om byens kulturhistorie, og i tillegg arrangeres det ofte teaterforestillinger, konserter og kulturelle begivenheter her. Det finnes også en populær utendørskino i parken sommerstid.

Andre turistattraksjoner i Marburg er det gamle rådhuset fra 1527, kunstmuseet i universitetsbygningen (med en stor samling av malerier fra 1800- og 1900-tallet), en botanisk hage, en etnografisk samling, et mineralogisk Museum med utstilling av mineraler, edelsteiner og meteoritter – samt «Marburger Kunstverein», som viser utstillinger av samtidskunst.

På en høyde litt øst for byen ligger turistattraksjonen «Spiegelslustturm» – et 36 meter høyt observasjonstårn fra 1800-tallet – der besøkende får flott utsikt over byen og slottet. Stedet har café/restaurant.

Nærmeste flyplass er Frankfurt am Main Internasjonale Flyplass, som ligger 109 km sør for Marburg.