Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Memmingen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Memmingen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Memmingen miniguide

Leiebil Memmingen
Bilutleie Memmingen

Memmingen ligger i delstaten Bayern i Sør-Tyskland, og har omlag 42.000 innbyggere (2008). Byen befinner seg i nærheten av elva Iller – ca. 115 km sørvest for München.

Memmingen er en middelalderby – som er kjent for sine gamle byporter, tårn, gavler og vakre fasader. Byen har også noen av de best bevarte palasser og festningsanlegg i Sør-Tyskland.

Noen av de mest besøkte turistattraksjoner i Memmingen er: «Frauenkirche» – Vår Frues kirke – fra 1258, rådhuset fra 1589 (med fasade fra 1700-tallet), St. Martins-kirken fra 1524 (med sitt imponerende kirketårn), samt «Hermansbau» – et barokkpalass fra 1766 som i dag huser bymuseet. Her kan besøkende lære mer om byens historie – og Johan Heiss Galleri finnes også i bygningen.

De kunstinteresserte bør dessuten besøke «Mewo Kunsthalle» – med malerier fra 1800- og 1900-tallet, laget av sør-tyske kunstnere.

 «Antonierhaus» er også en ofte besøkt turistattraksjon. Bygningen er et tidligere kloster fra  perioden 1200- 1500-tallet,  der Antoniusordenen holdt til. Dette var en hospitalorden der formålet var å pleie syke, og ordenen var oppkalt etter «den hellige Antonius». I bygningen finnes et kulturhistorisk museum om hospitalet, samt et kunstmuseum med utstilling av malerier og skulpturer.

Ellers kan Memmingen tilby turister flotte parker og rekreasjonsområder, gode shoppingmuligheter samt hyggelig utelivssteder.

Byen ligger mellom motorveiene A96 og A7.

Den internasjonale flyplassen Memmingen Allgäu Flyplass,  ligger ca. 7 km øst for sentrum.