Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Neuss

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Neuss inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Neuss miniguide

Leiebil Neuss

Bilutleie Neuss

Neuss ligger i vestre del av Tyskland, ved elva Rhinen, og tilhører delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har 151.200 innbyggere (2008), og på den andre siden av Rhinen ligger storbyen Düsseldorf.

Neuss er en av de eldste byene i landet, og har vært bebodd siden romerne grunnla den i år 16 f.Kr. som en militær utpost, og kalte stedet Novaesium.

Byen har flere historiske, kulturelle og arkitektoniske turistattraksjoner – deriblant den storslagne kirken «Quirinus-Münster» med aner tilbake til 1200-tallet. Kirken – som er et landemerke for byen – ble gjenoppbygget etter en brann i 1741. Andre severdigheter i Neuss: Haus Rottels Museum – lokalhistorisk museum som ligger i en bygning fra 1820-tallet, St. Maria-kirken fra 1902, Roscheider Court (et friluftsmuseum der man også kan se et diorama av det romerske fortet i miniatyrutgave), samt Clemens-Sels-Museum – et lokalhistorisk museum og kunstgalleri.

I tillegg har byen en flott botanisk hage, flere teatre – deriblant Globe Theatre – som hvert år arrangerer Shakespeare-festival, gode shoppingmuligheter og et variert uteliv.

Nærmeste flyplass er Düsseldorf Flyplass, som ligger 15,7 km nordøst for Neuss.

Norsk bokmål