Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Neuss

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Neuss inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Neuss miniguide

Leiebil Neuss
Bilutleie Neuss

Neuss ligger i vestre del av Tyskland, ved elva Rhinen, og tilhører delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har 151.200 innbyggere (2008), og på den andre siden av Rhinen ligger storbyen Düsseldorf.

Neuss er en av de eldste byene i landet, og har vært bebodd siden romerne grunnla den i år 16 f.Kr. som en militær utpost, og kalte stedet Novaesium.

Byen har flere historiske, kulturelle og arkitektoniske turistattraksjoner – deriblant den storslagne kirken «Quirinus-Münster» med aner tilbake til 1200-tallet. Kirken – som er et landemerke for byen – ble gjenoppbygget etter en brann i 1741. Andre severdigheter i Neuss: Haus Rottels Museum – lokalhistorisk museum som ligger i en bygning fra 1820-tallet, St. Maria-kirken fra 1902, Roscheider Court (et friluftsmuseum der man også kan se et diorama av det romerske fortet i miniatyrutgave), samt Clemens-Sels-Museum – et lokalhistorisk museum og kunstgalleri.

I tillegg har byen en flott botanisk hage, flere teatre – deriblant Globe Theatre – som hvert år arrangerer Shakespeare-festival, gode shoppingmuligheter og et variert uteliv.

Nærmeste flyplass er Düsseldorf Flyplass, som ligger 15,7 km nordøst for Neuss.