Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Salzgitter

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Salzgitter inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Salzgitter miniguide

Leiebil Salzgitter
Bilutleie Salzgitter

Salzgitter, som har ca. 106.000 innbyggere (2008), ligger litt nord for midten av Tyskland – i delstaten Niedersachsen. Elva Innerste renner gjennom den sørlige delen av byen og forbinder den med den 325 km lange Mittellandkanal, som går på tvers av landet, og som igjen er forbundet med noen av Tysklands viktigste elver og vannveier.

Under 2. verdenskrig var det flere konsentrasjonsleire i og rundt Salzgitter, og store deler av sentrum ble ødelagt av allierte bombeangrep. Dermed ble mye av den gamle bebyggelsen i det historiske sentrum, Altstadt, rasert. En av de fremste severdighetene er imidlertid bevart – renessanseslottet Salder (som ligger i bydelen med samme navn), oppført i 1608.  Det var også byens viktigste landemerke, inntil den 13,73 meter høye skulpturen ”Turm der Arbeit” ble plassert i sentrum av byen i 1995.

Litt utenfor selve Salzgitter finner man flere historiske attraksjoner – først og fremst det imponerende Schloss Ringelheim, opprinnelig et kloster med røtter tilbake til 900-tallet.  Slottskomplekset omfatter også en barokk-kirke fra 1694. Ellers er middelalderborgen Lichtenberg et populært besøksmål.

Nærmeste internasjonale flyplass er Hannover-Langenhagen, som ligger 55 km nordvest for Salzgitter.