Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Solingen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Solingen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Solingen miniguide

Leiebil Solingen
Bilutleie Solingen

Solingen ligger vest i Tyskland – i delstaten Nordrhein-Westfalen, og er en by med ca. 165.000 innbyggere (2008). Den har hatt bystatus siden tidlig på 1400-tallet – men det gamle middelalder-sentrum ble totalt ødelagt under allierte bombeangrep i 1944.

Solingen blir ofte kalt ”Knivbyen”, fordi den i mange år har vært kjent for sin fabrikasjon av kniver, sakser, barberblad  – og sverd. Sverdproduksjon foregikk det i stor stil her allerede i middelalderen, og to kryssende sverd preger fremdeles byvåpenet.

Solingens flotteste kirke er Sankt Clemenskirche – en katedral med dobbelt tårn, oppført i 1890-92 i nygotisk stil, etter modell av den berømte Kölner-domen.  Ellers er den mest kjente attraksjonen Schloss Burg(opprinnelig fra 1100-tallet), som ligger litt utenfor sentrum. Det er den største, rekonstruerte middelalderborgen i Nordhrein-Westfalen.

Blant byens museer er Deutsches Klingenmuseum det mest populære. Det er et spesialmuseum for sverd, kniver og stålbestikk i alle varianter. Den monumentale hovedbygningen er et tidligere kloster.

Nærmeste internasjonale flyplass er Köln/Bonn Flyplass, som ligger 33 km sør for Solingen.