Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Stade

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stade inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stade miniguide

Leiebil Stade

Bilutleie Stade

Stade ligger i den nord-tyske delstaten Niedersachsen – ca. 50 km vest for Hamburg – og har ca. 46.000 innbyggere (2008). Elva Schwinge, som er ei sideelv til Elben, renner gjennom byen. Stade er kjent siden 800-tallet og er muligens Nord-Tysklands eldste by. Den fikk kjøpstadsrettigheter i 1209 – og var på det tidspunktet medlem av det innflytelsesrike Hansaforbundet. I første del av 1600-tallet var byen vekselvis på danske og svenske hender – og i hele perioden 1645-1719 var Stade en svensk by.

Blant de arkitektoniske godbitene i det gamle sentrumsområdet (Altstadt) finner vi de to middelalderkirkene (med senere utvidelser) St. Cosmae og St. Wilhedi. Dessuten er Altstadt i seg selv en severdighet, der bl.a. bindingsverkshusene i den gamle Hansa-havnen utgjør et helhetlig, historisk bygningsmiljø.

Det er i det hele tatt et interessant trekk ved bybildet at de ulike historiske epokene kan ”avleses” i arkitekturen. Således kan vi i dag – i tillegg til ”Hansabyen” – også oppleve bl.a. ”Svenskebyen” og ”Barokkbyen” Stade. Og ennå finnes restene av de gamle festningsanleggene som svenskene bygde midt på 1600-tallet.

Nærmeste internasjonale flyplass er Hamburg Flyplass, som ligger ca. 64 km øst/nordøst for Stade.

Norsk bokmål