Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stade

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stade inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stade miniguide

Leiebil Stade
Bilutleie Stade

Stade ligger i den nord-tyske delstaten Niedersachsen – ca. 50 km vest for Hamburg – og har ca. 46.000 innbyggere (2008). Elva Schwinge, som er ei sideelv til Elben, renner gjennom byen. Stade er kjent siden 800-tallet og er muligens Nord-Tysklands eldste by. Den fikk kjøpstadsrettigheter i 1209 – og var på det tidspunktet medlem av det innflytelsesrike Hansaforbundet. I første del av 1600-tallet var byen vekselvis på danske og svenske hender – og i hele perioden 1645-1719 var Stade en svensk by.

Blant de arkitektoniske godbitene i det gamle sentrumsområdet (Altstadt) finner vi de to middelalderkirkene (med senere utvidelser) St. Cosmae og St. Wilhedi. Dessuten er Altstadt i seg selv en severdighet, der bl.a. bindingsverkshusene i den gamle Hansa-havnen utgjør et helhetlig, historisk bygningsmiljø.

Det er i det hele tatt et interessant trekk ved bybildet at de ulike historiske epokene kan ”avleses” i arkitekturen. Således kan vi i dag – i tillegg til ”Hansabyen” – også oppleve bl.a. ”Svenskebyen” og ”Barokkbyen” Stade. Og ennå finnes restene av de gamle festningsanleggene som svenskene bygde midt på 1600-tallet.

Nærmeste internasjonale flyplass er Hamburg Flyplass, som ligger ca. 64 km øst/nordøst for Stade.