Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stendal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stendal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stendal miniguide

Leiebil Stendal
Bilutleie Stendal

Stendal er en by med ca. 41.500 innbyggere (2008), som ligger i regionen Altmark i den nordøst-tyske delstaten Sachsen-Anhalt. Byen ble grunnlagt midt på 1100-tallet – og var deretter medlem av det mektige Hansaforbundet.

Stendal er kjent for sine mange, praktfulle byggverk fra middelalderen – bl.a. flere kirker. De fremste blant disse er St. Nikolaus-domen (også kalt Stendaler-domen) og St. Marienkirche (med hele 12 klokker og et berømt astronomisk ur) – begge fra 1400-tallet. Sistnevnte kirke ligger rett ved det vakre Rathaus (rådhuset) – også fra 1400-tallet, med en dominerende Rolands-statue foran fasaden.

Av andre historiske severdigheter i den gamle bykjernen må de to gamle byportene Uenglinger Tor og Tangermünde Tor nevnes – begge bebygget med kraftige murtårn. Dessuten er det såkalte Refektoriet, som representerer restene av et gammelt fransiskanerkloster, et populært besøksmål.

En attraksjon av en annen art er byens zoologiske hage – Tiergarten Stendal – som ble åpnet i 1934.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Berlin-Tegel Flyplass, som ligger ca. 140 km øst for Stendal.