Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Berlin Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Berlin Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Berlin Lufthavn miniguide

Leiebil Berlin Lufthavn
Bilutleie Berlin Lufthavn

Berlin Tegel «Otto Lilienthal» Flyplass (TXL) ligger i Tegel 8 km nord for Berlin. Det går flybuss mellom flyplassen og sentrum av Berlin. De bilutleieselskapene som tilbyr sin service på flyplassen er Hertz, Sixt, Budget, National-Alamo, Europcar og Avis.

14,500,000 passasjerer besøkte Berlin Tegel Lufthavn i 2008 som er den største flyplassen av 2 flyplasser i Berlin. Det er likevel meningen den skal stenge i 2011 da Hauptstadt-Flyplass Berlin-Brandenburg International skal åpne, en utvidelse av den som i dag heter Berlin Schoenefeld Lufthavn. De 3 travleste internasjonale destinasjonene (2009) er Wien, London og Zürich. Den er hovedbase for Air Berlin som har direkteflyvninger til de fleste europeiske land.

Berlin Tegel Lufthavn har et bredt utvalg av butikker, barer, kafeer og restauranter. Andre fasiliteter er trådløst internett, møterom, VIP-lounge, baby/familierom, postkontor, bank og førstehjelp. 1 km fra flyplassen ligger Mercure Flyplass Hotel Berlin Tegel.