Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ulm

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ulm inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ulm miniguide

Leiebil Ulm

Bilutleie Ulm

Ulm, som har rundt 120.000 innbyggere (2008), ligger ved elva Donau – i den sørtyske delstaten Baden-Württemberg. På den andre siden av Donau (men i delstaten Bayern) finner vi nabobyen Neu Ulm (Nye Ulm) – og til sammen bor det ca. 170.000 mennesker i ”tvillingbyene”. Opprinnelig var Neu Ulm en bydel i Ulm, men i 1810 ble byene delt mellom de gamle kongerikene Württemberg og Bayern.

Ulm er første gang nevnt i historiske kilder i år 854 e.Kr. – og byen hadde fram til 2. verdenskrig en rekke bevarte byggverk fra middelalderen. Omkring 80 % av disse ble imidlertid totalt ødelagt under 2. verdenskrig. En del er bygget opp igjen/restaurert i etterkrigstiden.

Den desidert mest berømte attraksjonen i Ulm er katedralen Ulmer Münster, som har verdens høyeste kirketårn (161,5 meter). For å komme til toppen må man forsere hele 753 trappetrinn. Fra toppen av tårnet kan man se helt til Alpene. Katedralen ble oppført i 1377, men ikke endelig fullført før i 1891.

Blant de andre historiske severdighetene i Ulm kan følgende nevnes: Das Steinhaus (byens eldste bygning, oppført rundt 1200) og Gänsturm (oppført i 1360, påbygget i 1445) – en del av byens gamle festningsverk. Dette tårnet er nesten like skjevt som Det skjeve tårn i Pisa. Også rådhuset må tas med blant de viktigste attraksjonene – en bygning som opprinnelig ble oppført som kjøpmannsgård i 1370.

Nærmeste internasjonale flyplass er Stuttgart Flyplass,  som ligger ca. 80 km nordvest for Ulm.

Norsk bokmål