Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ulm

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ulm inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ulm miniguide

Leiebil Ulm
Bilutleie Ulm

Ulm, som har rundt 120.000 innbyggere (2008), ligger ved elva Donau – i den sørtyske delstaten Baden-Württemberg. På den andre siden av Donau (men i delstaten Bayern) finner vi nabobyen Neu Ulm (Nye Ulm) – og til sammen bor det ca. 170.000 mennesker i ”tvillingbyene”. Opprinnelig var Neu Ulm en bydel i Ulm, men i 1810 ble byene delt mellom de gamle kongerikene Württemberg og Bayern.

Ulm er første gang nevnt i historiske kilder i år 854 e.Kr. – og byen hadde fram til 2. verdenskrig en rekke bevarte byggverk fra middelalderen. Omkring 80 % av disse ble imidlertid totalt ødelagt under 2. verdenskrig. En del er bygget opp igjen/restaurert i etterkrigstiden.

Den desidert mest berømte attraksjonen i Ulm er katedralen Ulmer Münster, som har verdens høyeste kirketårn (161,5 meter). For å komme til toppen må man forsere hele 753 trappetrinn. Fra toppen av tårnet kan man se helt til Alpene. Katedralen ble oppført i 1377, men ikke endelig fullført før i 1891.

Blant de andre historiske severdighetene i Ulm kan følgende nevnes: Das Steinhaus (byens eldste bygning, oppført rundt 1200) og Gänsturm (oppført i 1360, påbygget i 1445) – en del av byens gamle festningsverk. Dette tårnet er nesten like skjevt som Det skjeve tårn i Pisa. Også rådhuset må tas med blant de viktigste attraksjonene – en bygning som opprinnelig ble oppført som kjøpmannsgård i 1370.

Nærmeste internasjonale flyplass er Stuttgart Flyplass,  som ligger ca. 80 km nordvest for Ulm.