Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Villingen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Villingen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Villingen miniguide

Leiebil Villingen
Bilutleie Villingen

Villingen – eller Villingen-Schwenningen, som byen i dag offisielt heter – ligger helt sør i Tyskland, nær grensen til Østerrike. Den tilhører delstaten Baden-Württemberg, og har rundt 85.000 innbyggere (2008). Elva Brigach renner gjennom byen, som har en relativt høy beliggenhet (700 m.o.h.).

Villingen var i middelalderen en betydningsfull østerriksk by, mens Schwenningen var en liten landsby helt fram til midten av 1800-tallet, da det ble etablert en omfattende klokke-/ur-produksjon der. I 1972 ble så de to byene slått sammen, selv om de fremdeles er fysisk adskilt fra hverandre med et platå.

En av de mest spennende attraksjonene i Villingen, er den gamle, middelalderpregede bykjernen. Her finner man bl.a. en godt bevart bymur med en rekke intakte porter og tårn. Når det gjelder arkitekturen for øvrig, må særlig det gamle rådhuset fra 1534 i sengotisk stil nevnes. En populær severdighet som ligger litt utenfor sentrum – på en høyde 778 m.o.h. – er Aussichtsturm Wanne, verdens eldste observasjonstårn i jern (oppført i 1888).

Mange besøkende finner gjerne også veien til Franziskaner Museum i sentrum av Villingen. Her kan man bl.a. se et tårnur fra 1575 og et Scwarzwalder-ur fra 1706. En av de viktigste severdighetene i Schwenningen er Das Uhrindustriemuseum, som dokumenterer historien til byens klokkeindustri.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Stuttgart Flyplass,  som ligger 115 km nordøst for Villingen-Schwenningen.