Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Waiblingen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Waiblingen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Waiblingen miniguide

Leiebil Waiblingen

Bilutleie Waiblingen – Foto: © Enslin

Waiblingen ligger i det sørvestlige hjørnet av Tyskland – i delstaten Baden-Württemberg. Den har i dag ca. 53.000 innbyggere (2008), og har hatt bystatus siden 1250. Mesteparten av det gamle sentrum ble ødelagt under trettiårskrigen (1634), men ble så gjenoppbygget i perioden 1640 – 1700. ”Nye” Waiblingen er svært godt bevart – og utgjør i dag en stor turistattraksjon.

Av de byggverkene som ikke ble ødelagt, må særlig byens opprinnelige befestning nevnes. Den omfatter en bymur og flere port-tårn, der Hochwachturm og Beinsteim Torturm er de mest kjente. Dessuten må byens hovedkirke – Michaelskirche – regnes blant de viktigste severdighetene. Blant de bevarte bygningene fra 1600-tallet er det en rekke flotte bindingsverkshus – deriblant byens gamle rådhus – som utgjør et enhetlig arkitektonisk miljø. Ellers er den historiske parken Waiblinger Apotheker-Garten med Nikolauskirche vel verd et besøk.

En attraksjon av atskillig nyere dato er Marktdreieck  (bygget i årene 1974-1976), og som bl.a. huser byens bibliotek. Denne bygningen utgjør et modernistisk blikkfang midt i den historiske arkitekturen.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Stuttgart Flyplass, som ligger 29 km sørvest for Waiblingen.

Norsk bokmål