Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Waiblingen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Waiblingen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Waiblingen miniguide

Leiebil Waiblingen
Bilutleie Waiblingen – Foto: © Enslin

Waiblingen ligger i det sørvestlige hjørnet av Tyskland – i delstaten Baden-Württemberg. Den har i dag ca. 53.000 innbyggere (2008), og har hatt bystatus siden 1250. Mesteparten av det gamle sentrum ble ødelagt under trettiårskrigen (1634), men ble så gjenoppbygget i perioden 1640 – 1700. ”Nye” Waiblingen er svært godt bevart – og utgjør i dag en stor turistattraksjon.

Av de byggverkene som ikke ble ødelagt, må særlig byens opprinnelige befestning nevnes. Den omfatter en bymur og flere port-tårn, der Hochwachturm og Beinsteim Torturm er de mest kjente. Dessuten må byens hovedkirke – Michaelskirche – regnes blant de viktigste severdighetene. Blant de bevarte bygningene fra 1600-tallet er det en rekke flotte bindingsverkshus – deriblant byens gamle rådhus – som utgjør et enhetlig arkitektonisk miljø. Ellers er den historiske parken Waiblinger Apotheker-Garten med Nikolauskirche vel verd et besøk.

En attraksjon av atskillig nyere dato er Marktdreieck  (bygget i årene 1974-1976), og som bl.a. huser byens bibliotek. Denne bygningen utgjør et modernistisk blikkfang midt i den historiske arkitekturen.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Stuttgart Flyplass, som ligger 29 km sørvest for Waiblingen.